Jens Rantala
Pelletsservicetekniker med mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar.
 070-6070374  
rantalavvs@gmail.com


Pernilla Rantala
Produktinformation, leveranser och övriga frågor.

 076-8145551
 pernillaonline@gmail.com 

Telefontid vardagar 08-17.
-webshopen är öppen dygnet runt, året runt.

Välkommen till Rantala VVS webbutik! 

Här kan du beställa varor, reservdelar, och läsa mer om våra produkter under flikarna.

Jens Rantala VVS har mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar. Den tekniska kompetensen och den djupa produktkännedomen har byggts upp under åren, och vår storsäljare är utan tvekan pelletsbrännaren Janfire Flex-A. Jens Rantala VVS är ett väl etablerat företag med gott rykte. Vänd dig med förtroende till oss.

Vi jobbar med svensktillverkade kvalitetsprodukter. Janfire, Åmål och KMP, Öland och Värmebaronen, Kristianstad.

Är du osäker på vilka reserdelar som passar till just din anläggning? Tveka inte att höra av dig. Vi har även reservdelar till andra märken, ett urplock finner du här i webshopen. Skicka ett mail med din förfrågan.

Vill du prata uppvärmning, räkna på din besparing med en pelletskamin eller pelletsbrännare? Kontakta oss.

Helhetslösningen. Vi är med dig hela vägen. Din tid och lust att fixa själv avgör. Vi tillhandahåller allt ifrån rådgivning till komplett installation. Vår flexibilitet skapar möjligheter, alla problem går att lösa!

Varmt välkommen.

***************

Fraktfritt mars månad var en dundersuccè! Därför förlänger vi erbjudandet, och kör fraktfritt hela april månad också.

Välj mellan swish, eller klarna checkout (kort, direktbetalning internetbank, faktura, delbetala)

************

Favoriten åter i lager; Askdammsugaren.

Klicka på fotot för att läsa mer. Fraktfritt, hela april!

*****************

Kommande nyheter när det gäller pannor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av detta!

*******************

Pelletskaminer är bra grejer.

Vi brukar annonsera om dessa på blocket, då det forfarande är en rätt så okänd produkt. Men den blir vanligare och vanligare. :-) Så här brukar vår blocketannons se ut;

Pelletskaminen Lilla Frö går att montera direkt mot yttervägg. Det behövs ingen skorsten! Fläkten som sitter på utsidan heter drag. Alla tre modellerna, Lilla Frö, Mysinge och Ekerum finns både med skorstensanslutning och med drag, den här skorstensfria lösningen. Pris Lilla Frö med drag, 29.900:-

En skorstenslös pelletskamin går att installera i ett hus som inte har någon skorsten. Tex villa/fritidshus med direktverkande el. En pelletskamin är också ett jättebra komplement oavsett vilket uppvärmningssystem huset har. Den är en trivsam möbel som sprider värme. Den stora glasrutan gör att man ser lågan, vilket är rogivande och trevligt.

Skorstensfri pelletskamin är väldigt mysigt i uterum, inglasade altaner. På vår facebook och instagram finns foton i hemmiljö. Följ oss gärna.

En pelletskamin utan skorsten är väldigt lättskött. Man behöver bara fylla på pellets och tömma ur askan. Många väljer att ha en tunna (tex knodd från ikea) intill kaminen, och har på så vis alltid pellets nära till hands.

Varje gång man öppnar locket för att fylla på mer pellets, är det så fiffigt ordnat att man samtidigt lyfter spiraler som rengör konvektionstuberna i kaminen. Sotet hamnar i asklådan som sitter i kaminen.

När det gäller aska/sotning har vi en superbra lösning för det, vår askdammsugare är prisvärd, tystgående och rymmer mycket. Det är även en grovis/våtdammsugare så den kan man använda till allt möjligt. Ta gärna en titt på den i webshopen.

Pelletskaminerna är termostatstyrda och sköter uppvärmingen automatiskt. Du ställer bara in vilken temperatur du vill ha. Läs mer i webshopen. Där finns teknisk data och massvis med information. Välkommen att kontakta oss.

Den skorstensfria pelletskaminen Lilla Frö finns i fyra färgkombinationer, svart med svart front, svart med grå front, vit med svart front och vit med grå front.

Prisexempel: pelletskamin Lilla Frö Installerat och klart för 32.600:- inklusive moms, efter ROT-avdrag. Priset gäller Örnsköldsviks kommun +3 mil. Vid längre resor tillkommer milersättning. Kontakta oss för mer exakt prisuppgift. Prisexemplet gäller normalmontage. Det är alltså rakt ut genom väggen, med den skorstensfria lösningen drag. Gnistskydd i svart plåt ingår i det priset. Även fem säckar pellets.

Saker som kan tillkomma: Föredrar man gnistskydd i glas så kostar extra. Rökrör i vinkel kan komma att behövas om kaminen ska stå i ett hörn. Specialrökrör kan tillkomma då man installerar kaminen i uterum/inglasade altaner. För att få ett exakt pris på just din installation, kontakta oss.

Pelletsbrännare Janfire Flex-A 17.000:- och Janfire NH 22.000:-. Reservdelar och tillbehör. rantalavvs.se

Jens Rantala VVS är ett väletablerat företag med mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar. Installation, support, service, reparation och reservdelar. Vänd dig med förtroende till oss.

{{::gettext('Back to top')}}