Jens Rantala
Pelletsservicetekniker med mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar.
 070-6070374  
rantalavvs@gmail.com


Pernilla Rantala
Produktinformation, leveranser och övriga frågor.

 076-8145551
 pernillaonline@gmail.com 

Telefontid vardagar 08-17.
-webshopen är öppen dygnet runt, året runt.

Välkommen till Rantala VVS webbutik! 

Här kan du beställa varor, reservdelar, och läsa mer om våra produkter under flikarna.

Jens Rantala VVS har mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar. Den tekniska kompetensen och den djupa produktkännedomen har byggts upp under åren, och vår storsäljare är utan tvekan pelletsbrännaren Janfire Flex-A. Jens Rantala VVS är ett väl etablerat företag med gott rykte. Vänd dig med förtroende till oss.

Vi jobbar med svensktillverkade kvalitetsprodukter. Janfire, Åmål och KMP, Öland och Värmebaronen, Kristianstad.

Är du osäker på vilka reserdelar som passar till just din anläggning? Tveka inte att höra av dig. Vi har även reservdelar till andra märken, ett urplock finner du här i webshopen. Skicka ett mail med din förfrågan.

Vill du prata uppvärmning, räkna på din besparing med en pelletskamin eller pelletsbrännare? Kontakta oss.

Helhetslösningen. Vi är med dig hela vägen. Din tid och lust att fixa själv avgör. Vi tillhandahåller allt ifrån rådgivning till komplett installation. Vår flexibilitet skapar möjligheter, alla problem går att lösa!

Varmt välkommen.

***************

Fraktfritt på allt här i webshopen, inget "minsta-köp-belopp" utan bara fri frakt på allt.

Välj mellan swish, eller klarna checkout (kort, direktbetalning internetbank, faktura, delbetala)

************

Favoriten åter i lager; Askdammsugaren.

Klicka på fotot för att läsa mer. Fraktfritt

*****************

Vårkampanj pelletskaminen Lilla Frö!

Gäller under maj och juni.

Se vår blocketannons, nedan;

Vårkampanj pelletskamin Lilla Frö. Passa på att köpa till kampanjpris. Gäller endast maj och juni. Lilla Frö med drag, den skorstensfria lösningen där pelletskaminen monteras direkt mot yttervägg; 27.400:- inklusive moms. Finns i svart och vit, med grå eller svart front. 

Pelletskaminen Lilla Frö för montering i en befintlig skorsten; 22.000:- inklusive moms.

Jens Rantala VVS säljer, installerar, reparerar och utför service på Janfire pelletsbrännare (även andra märken) och kmp pelletskaminer. Lilla Frö, Mysinge och Ekerum. Klicka dig in på vår webshop för mer information. rantalavvs.se

Om du använder blockets mail vid kontakt med oss så är inte säkert att meddelandet kommer fram! Får du inte svar samma dag; kontakta oss på vår e-postadess; rantalavvs@gmail.com eller ring/smsa.

Följ oss på Facebook och Instagram för att se foton på pelletskaminer installerade hemma hos våra kunder, rörmokeri, och lite annat.

Monteringserbjudande maj och juni; 30.100:- inklusive moms efter ROT-avdrag. Då ingår frakt (Jens har med sig pelletskaminen vid installationstillfället) gnistskydd i svart plåt, fem säckar pellets och en rabattcheck på 500:- att använda vid nästa beställning av pellets hos SCA, bionorr.

Ring oss och prata uppvärmning! Välkommen 070-60 70 374

Jens Rantala VVS är ett väletablerat företag med mer än 20 års erfarenhet av pelletsanläggningar. Installation, support, service, reparation och reservdelar. Vänd dig med förtroende till oss.

{{::gettext('Back to top')}}